Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z różowym puchem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem7-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem8-2.jpg)
![Krok 9 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem9-2.jpg)
![Krok 10 - Ciasto z różowym puchem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rozowym-puchem0-2.jpg)
Biszkopt | |
jajko | 6 sztuk |
cukier | 6 łyżek |
mąka | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
PUCH | |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
galaretka pomarańczowa | 1 opakwoanie |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
bita śmietana | 1 opakowanie |
serek homogenizowany | 2 (waniliowy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: