Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ze śliwkami i budyniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto ze śliwkami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ze-sliwkami-i-budyniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto ze śliwkami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ze-sliwkami-i-budyniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto ze śliwkami i budyniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ze-sliwkami-i-budyniem3-2.jpg)
mąka pszenna | 2,5 szklanki |
sól | 2 szczypty |
margaryna | 15 dag |
jaja | 2 sztuki |
śmietana 18 proc | |
cukier | 1/4 szklanki |
budyń śmietankowy | 2 opakowania |
mleko | 500 ml |
cukier | do smaku |
śliwki | |
cukier puder | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: