Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto "Zośka"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska7-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto "Zośka" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-zoska8-2.jpg)
margaryna | 30 dkg |
cukier puder | 25 dkg |
cukier waniliowy | 1 sztuka |
jajko | 6 sztuk |
mąka pszenna | 25 dkg |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
amoniak | 1 odrobina |
orzechy włoskie | 1/2 szklanki (mielone) |
kakao | 1 łyżka |
powidła śliwkowe |
wiśnie kandyzowane | 1 słoik |
galaretka wiśniowa | 2 sztuki |
śmietana | 1 śniezka |
mleko | 1/2 szklank |
galaretka cytrynowa | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: