Przepis i sposób przygotowania na: Ciecierzyca po bretońsku wg Zub3r'a
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciecierzyca po bretońsku wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-wg-zub3ra1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciecierzyca po bretońsku wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-wg-zub3ra2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciecierzyca po bretońsku wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-wg-zub3ra3-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 4 - Ciecierzyca po bretońsku wg Zub3r'a foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciecierzyca-po-bretonsku-wg-zub3ra4-2.jpg)
ciecierzyca | 30 dag |
boczek | 15 dag |
kiełbasa | 30 dag |
cebula | 2 |
Liść laurowy suszony Prymat | 2-3 |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyż |
kostka rosołowa | 2 |
mąka | 2 łyż |
koncentrat pomidorowy | 2 łyż |
przyprawa do potraw Kucharek | 1 łyż |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: