Przepis i sposób przygotowania na: Cieciorka po bretońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku17-2.jpg)
![Krok 2 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku18-2.jpg)
![Krok 3 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku19-2.jpg)
![Krok 4 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku20-2.jpg)
![Krok 5 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku21-2.jpg)
![Krok 6 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku22-2.jpg)
![Krok 7 - Cieciorka po bretońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cieciorka-po-bretonsku23-2.jpg)
ciecierzyca | 400 g |
kiełbasa zwyczajna | 400 g |
boczek | 200 g |
cebula | 2 szt |
koncentrat pomidorowy | 7 łyżek |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/3 łyżeczki |
majeranek | 3 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: