Przepis i sposób przygotowania na: CIEMNE CIASTO Z DŻEMEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - CIEMNE CIASTO Z DŻEMEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemne-ciasto-z-dzemem1-2.jpg)
![Krok 2 - CIEMNE CIASTO Z DŻEMEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemne-ciasto-z-dzemem2-2.jpg)
![Krok 3 - CIEMNE CIASTO Z DŻEMEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemne-ciasto-z-dzemem3-2.jpg)
![Krok 4 - CIEMNE CIASTO Z DŻEMEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemne-ciasto-z-dzemem4-2.jpg)
![Krok 5 - CIEMNE CIASTO Z DŻEMEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciemne-ciasto-z-dzemem5-2.jpg)
kakao | 8 łyżek |
cukier | 1/2 szklanki |
jajko | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 1/2 szklanki |
dżem porzeczkowy | 1/2 słoika |
mąka | 1 szklanka |
mleko 2% | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: