Składniki:
kwaśne mleko | 5 szkl |
botwinka | 25 dkg |
ogórek kwaszony | 2 szt |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
kiełki pszenicy | 2 łyżki |
kwaśne mleko | 5 szkl |
botwinka | 25 dkg |
ogórek kwaszony | 2 szt |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
sól | do smaku |
cukier | do smaku |
sok z cytryny | 1 łyżka |
jajko ugotowane na twardo | 3 szt |
kiełki pszenicy | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: