Przepis i sposób przygotowania na: Colesław z paluszkami krabowymi
Kroki postępowania
Posolić i odstawić na 15 minut żeby zmiękła.
wymieszać z majonezem oraz keczupem.
![Krok 1 - Colesław z paluszkami krabowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/coleslaw-z-paluszkami-krabowymi1-2.jpg)
![Krok 2 - Colesław z paluszkami krabowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/coleslaw-z-paluszkami-krabowymi2-2.jpg)
![Krok 3 - Colesław z paluszkami krabowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/coleslaw-z-paluszkami-krabowymi3-2.jpg)
![Krok 4 - Colesław z paluszkami krabowymi foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/coleslaw-z-paluszkami-krabowymi4-2.jpg)
kapusta | 1/3 główki |
marchew | 1 szt |
cebula | 1/2 szt |
paluszki krabowe | 150 g |
majonez | 2 łyżki |
keczup | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | do smaku |
natka kolendry | 2 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: