Przepis i sposób przygotowania na: Coś dla fanów gilla, czyli pierś marynowana w liściach bazylii :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Coś dla fanów gilla, czyli pierś marynowana w liściach bazylii :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cos-dla-fanow-gilla-czyli-piers-marynowana-w-lisciach-bazylii1-2.jpg)
![Krok 2 - Coś dla fanów gilla, czyli pierś marynowana w liściach bazylii :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cos-dla-fanow-gilla-czyli-piers-marynowana-w-lisciach-bazylii2-2.jpg)
![Krok 3 - Coś dla fanów gilla, czyli pierś marynowana w liściach bazylii :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cos-dla-fanow-gilla-czyli-piers-marynowana-w-lisciach-bazylii3-2.jpg)
SMACZNEGO!
![Krok 4 - Coś dla fanów gilla, czyli pierś marynowana w liściach bazylii :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cos-dla-fanow-gilla-czyli-piers-marynowana-w-lisciach-bazylii4-2.jpg)
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
czosnek | 1-2 ząbki |
oliwa | 2-3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 1/2-1 łyżeczka |
bazylia świeża | 3-4 gałązki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: