Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana38-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana39-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana40-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana41-2.jpg)
cukinia | 1 szt |
mięso mielone | 200 g |
papryka czerwona | 1/4 szt |
papryka żółta | 1/4 szt |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
oregano | |
Bazylia suszona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: