Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana mięsem i kaszą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana mięsem i kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-i-kasza3-2.jpg)
Ugotować jeden woreczek kaszy jęczmiennej.
Mięso obgotować w wodzie z odrobina soli lub tak jak ja wykorzystać resztki mięsa z gulaszu( bez sosu). Zmielić mięso, zetrzeć na tarce cebulę, dodać przeciśnięty czosnek( jeden ząbek), dodać kaszę, wbić jajo i wszytko razem dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku majerankiem, solą i pieprzem.
![Krok 2 - Cukinia faszerowana mięsem i kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-i-kasza2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana mięsem i kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-i-kasza1-2.jpg)
Gotową cukinię posypać zieleniną i podawać z sosem czosnkowy.
Smacznego.
![Krok 4 - Cukinia faszerowana mięsem i kaszą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-miesem-i-kasza0-2.jpg)