Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem-i-kurczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem-i-kurczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem-i-kurczakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem-i-kurczakiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem-i-kurczakiem5-2.jpg)
![Krok 6 - Cukinia faszerowana pęczakiem i kurczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-peczakiem-i-kurczakiem0-2.jpg)
cukinia | 2 szt |
cebula | 1 |
filety udek z kurczaka | 250 g |
jajko | 1 szt |
oliwa | 1 łyżka |
zielona pietruszka | |
mozarella | 1 kulka |
sól | |
pęczak | 50 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: