Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami14-2.jpg)
![Krok 2 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami15-2.jpg)
![Krok 3 - Cukinia faszerowana pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukinia-faszerowana-pieczarkami16-2.jpg)
cukinia | 1 sztuka |
pieczarki | 20 dkg |
cebula | 1 mała |
czosnek | 1 ząbek |
sok pomidorowy | 150 ml |
masło | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
serek wiejski | 3 łyżki |
koperek | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: