Składniki:
kostka rosołowa | 1 szt |
pieczarki | 10-15 dag |
papryka | 1/2 szt |
kiełbasa podwawelska | 30-40 dag |
cebula | 1 szt |
olej | 2-3 łyżki |
sos sojowy | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
cukinia | 2 szt |
kasza jęczmienna | 1 perłowa |
kostka rosołowa | 1 szt |
pieczarki | 10-15 dag |
papryka | 1/2 szt |
kiełbasa podwawelska | 30-40 dag |
cebula | 1 szt |
olej | 2-3 łyżki |
sos sojowy | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
cukinia | 2 szt |
kasza jęczmienna | 1 perłowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: