Przepis i sposób przygotowania na: Cukiniowo-dyniowa tarta pysznie nadziana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cukiniowo-dyniowa tarta pysznie nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowodyniowa-tarta-pysznie-nadziana1-2.jpg)
![Krok 2 - Cukiniowo-dyniowa tarta pysznie nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowodyniowa-tarta-pysznie-nadziana2-2.jpg)
![Krok 3 - Cukiniowo-dyniowa tarta pysznie nadziana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cukiniowodyniowa-tarta-pysznie-nadziana0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
olej | 2 łyżki |
papryka czerwona | 0,5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
boczek wędzony | 15 dag |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czubryca zielona | 0,5 łyżeczki |
cukinia | 1 szt |
dynia | 1 szt |
grzyby | 35 dkg |
ser wędzony | 15 (żółty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: