Przepis i sposób przygotowania na: Ćwiartki kurczaka pieczone - estragonowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ćwiartki kurczaka pieczone - estragonowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cwiartki-kurczaka-pieczone-estragonowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ćwiartki kurczaka pieczone - estragonowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cwiartki-kurczaka-pieczone-estragonowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ćwiartki kurczaka pieczone - estragonowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cwiartki-kurczaka-pieczone-estragonowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ćwiartki kurczaka pieczone - estragonowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cwiartki-kurczaka-pieczone-estragonowe0-2.jpg)
kurczak | 2 ćwiartki |
miód sztuczny lub naturalny | 3 łyżki |
Kucharek przyprawa do potraw | 3 szczypty |
sól do smaku | |
olej roślinny | do spryskania |
Pieprz czarny mielony Prymat | 2 szczypty |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: