Przepis i sposób przygotowania na: Cydrowy schab z anyżem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cydrowy schab z anyżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cydrowy-schab-z-anyzem0-2.jpg)
![Krok 2 - Cydrowy schab z anyżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cydrowy-schab-z-anyzem1-2.jpg)
![Krok 3 - Cydrowy schab z anyżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cydrowy-schab-z-anyzem2-2.jpg)
![Krok 4 - Cydrowy schab z anyżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cydrowy-schab-z-anyzem3-2.jpg)
![Krok 5 - Cydrowy schab z anyżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cydrowy-schab-z-anyzem4-2.jpg)
![Krok 6 - Cydrowy schab z anyżem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cydrowy-schab-z-anyzem5-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
cydr | 1/2 szklanki |
anyż gwiazdki | 1 sztuka |
czosnek | 1 duży ząbek |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Sól ziołowa jodowana Prymat | 1 łyżeczka |
marynata | do mięs z gorczycą i kolendrą 3 łyżki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: