Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowa karpatka
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowa karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-karpatka3-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowa karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-karpatka4-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowa karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-karpatka5-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowa karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-karpatka6-2.jpg)
![Krok 5 - Cytrynowa karpatka foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowa-karpatka2-2.jpg)
margaryna | 150 g |
mąka | 250 g |
jajko | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mleko | 800 ml |
margaryna | 150 g |
budyń cytrynowy | 2 sztuki |
cukier | 1/3 szklanki |
cukier puder | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: