Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy kurczak
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-kurczak2-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-kurczak3-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-kurczak4-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-kurczak5-2.jpg)
![Krok 5 - Cytrynowy kurczak foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-kurczak6-2.jpg)
udka kurczaka | 2 szt |
sok z cytryny | z 1 szt |
Musztarda rosyjska Prymat | 2 łyżki |
miód prawdziwy | 1 łyżka |
oliwa | 2 łyżki |
tymianek | 1 łyżeczka |
Rozmaryn suszony Prymat | 1 łyżeczka |
cytryna | 3-4 plasterki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: