Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy mintaj z chińszczyzną
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowy mintaj z chińszczyzną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-mintaj-z-chinszczyzna1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowy mintaj z chińszczyzną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-mintaj-z-chinszczyzna2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowy mintaj z chińszczyzną foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-mintaj-z-chinszczyzna3-2.jpg)
filety z mintaja | 500 g |
chińska mieszanka warzywna | 200 g |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
sok z cytryny | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
jajko | 1 szt |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
ryż | 250 g |
różyczki brokuła | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: