Przepis i sposób przygotowania na: Cytrynowy morszczuk w panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Cytrynowy morszczuk w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-morszczuk-w-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Cytrynowy morszczuk w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-morszczuk-w-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Cytrynowy morszczuk w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-morszczuk-w-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Cytrynowy morszczuk w panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/cytrynowy-morszczuk-w-panierce0-2.jpg)
filet z morszczuka | 4 sztuki |
sok z cytryny | 4 łyżeczki |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
Kucharek przyprawa uniwersalna | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
tłuszcz do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: