Przepis i sposób przygotowania na: CZARNE TAGLIATELLE Z PIETRUSZKĄ I ŁOSOSIEM WĘDZONYM
Kroki postępowania
Cebulę obieramy, kroimy w drobną kostkę. Czosnek drobno siekamy. Na patelni rozgrzewany oliwę z oliwek i wrzucamy cebulę z czosnkiem. Smażymy do zeszklenia. Natkę pietruszki myjemy, osuszamy drobno siekamy i wrzucamy na patelnię - smażymy. Łososia wędzonego kroimy na małe kawałki, a oliwki w plasterki. Orzechy włoskie grubo siekamy. Składniki wrzucamy na patelnię i podsmażamy ok. 2 min.
![Krok 1 - CZARNE TAGLIATELLE Z PIETRUSZKĄ I ŁOSOSIEM WĘDZONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czarne-tagliatelle-z-pietruszka-i-lososiem-wedzonym1-2.jpg)
![Krok 2 - CZARNE TAGLIATELLE Z PIETRUSZKĄ I ŁOSOSIEM WĘDZONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czarne-tagliatelle-z-pietruszka-i-lososiem-wedzonym2-2.jpg)
![Krok 3 - CZARNE TAGLIATELLE Z PIETRUSZKĄ I ŁOSOSIEM WĘDZONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czarne-tagliatelle-z-pietruszka-i-lososiem-wedzonym4-2.jpg)
![Krok 4 - CZARNE TAGLIATELLE Z PIETRUSZKĄ I ŁOSOSIEM WĘDZONYM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czarne-tagliatelle-z-pietruszka-i-lososiem-wedzonym3-2.jpg)