Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowa Zefiryna
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czekoladowa Zefiryna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowa-zefiryna1-2.jpg)
![Krok 2 - Czekoladowa Zefiryna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowa-zefiryna2-2.jpg)
![Krok 3 - Czekoladowa Zefiryna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowa-zefiryna3-2.jpg)
![Krok 4 - Czekoladowa Zefiryna foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowa-zefiryna0-2.jpg)
mąka pszenna | 25 dkg |
cukier puder | 15 dkg |
masło | 15 dkg |
żółtko jajek | 2 |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczka |
jabłko | 16 |
mleko | 1 l |
budyń śmietankowy | 4 |
cukier kryształ | 3 łyżeczka |
powidła śliwkowe | 1 słoik |
śmietana 30% | 1 l |
cukier puder | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: