Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowo budyniowe babeczki
Kroki postępowania
Ciasto zawinąć w folię spożywczą i schłodzić.
Zimnym ciastem wylepić foremki do babeczek i nakłuć widelcem.
![Krok 1 - Czekoladowo budyniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-budyniowe-babeczki1-2.jpg)
Babeczki po wystygnięciu wyjąć z foremek.
![Krok 2 - Czekoladowo budyniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-budyniowe-babeczki2-2.jpg)
Resztę mleka zostawić i wymieszać z budyniem.
Gdy mleko się gotuje, wlać rozrobiony budyń i energicznie mieszając zagotować.
Cały czas mieszając gotować chwilę.
Ugotowany budyń całkowicie wystudzić.
Miękką Kasię utrzeć, dodawać po łyżce budyniu cały czas mieszać masę.
![Krok 3 - Czekoladowo budyniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-budyniowe-babeczki3-2.jpg)
Na koniec poukładać ananasy i perełki.
![Krok 4 - Czekoladowo budyniowe babeczki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowo-budyniowe-babeczki0-2.jpg)