Przepis i sposób przygotowania na: Czekoladowy sernik na zimno z melonem i galaretką na spodzie z masy krówkowej i prażonej gryki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czekoladowy sernik na zimno z melonem i galaretką na spodzie z masy krówkowej i prażonej gryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno-z-melonem-i-galaretka-na-spodzie-z-masy-krowkowej-i-prazonej-gryki1-2.jpg)
![Krok 2 - Czekoladowy sernik na zimno z melonem i galaretką na spodzie z masy krówkowej i prażonej gryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno-z-melonem-i-galaretka-na-spodzie-z-masy-krowkowej-i-prazonej-gryki2-2.jpg)
![Krok 3 - Czekoladowy sernik na zimno z melonem i galaretką na spodzie z masy krówkowej i prażonej gryki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czekoladowy-sernik-na-zimno-z-melonem-i-galaretka-na-spodzie-z-masy-krowkowej-i-prazonej-gryki3-2.jpg)
masa krówkowa | 400 g (u mnie orzechowa) |
gryka preparowana | 70 g |
ser na sernik | 1 kg |
cukier puder | 6 łyżek |
Cukier z wanilią do ciast i deserów Prymat | 2 łyżki |
czekolada gorzka | 200 g (60% kakao) |
mleko | 4 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 6 łyżek |
woda zimna | 12 łyżeczek |
melon miodowy | 1/2 sztuki |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
wrzątek | 1,5 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: