Przepis i sposób przygotowania na: Czereśnie w racuchowym cieście
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie1-2.jpg)
![Krok 2 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie2-2.jpg)
Tak przygotowane ciasto zostawiamy na 10 minut do lekkiego wyrośnięcia i napęcznienia.
![Krok 3 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie3-2.jpg)
![Krok 4 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie4-2.jpg)
![Krok 5 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie5-2.jpg)
![Krok 6 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie6-2.jpg)
![Krok 7 - Czereśnie w racuchowym cieście foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czeresnie-w-racuchowym-ciescie7-2.jpg)
czereśnie | 300 g |
mąka | 1 szkl |
mleko | 1/2 szkl |
drożdże | 20 g |
cukier | 1/4 szkl |
jajko | 1 szt |
olej do smażenia | |
cukier puder |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: