Przepis i sposób przygotowania na: Czerwona papryka faszerowana mięsem drobiowym :)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czerwona papryka faszerowana mięsem drobiowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-papryka-faszerowana-miesem-drobiowym-1-2.jpg)
![Krok 2 - Czerwona papryka faszerowana mięsem drobiowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-papryka-faszerowana-miesem-drobiowym-2-2.jpg)
![Krok 3 - Czerwona papryka faszerowana mięsem drobiowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-papryka-faszerowana-miesem-drobiowym-3-2.jpg)
![Krok 4 - Czerwona papryka faszerowana mięsem drobiowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-papryka-faszerowana-miesem-drobiowym-4-2.jpg)
![Krok 5 - Czerwona papryka faszerowana mięsem drobiowym :) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czerwona-papryka-faszerowana-miesem-drobiowym-5-2.jpg)
papryka czerwona | 4 sztuki |
mięso mielone drobiowe | 400 gram |
ryż basmati | 50 gram |
czosnek ząbki | 2 sztuki |
Papryka ostra mielona Prymat | 1\3 łyzeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1\3 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1\3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: