Przepis i sposób przygotowania na: Czonkowo-cytrynowy pstrąg z parowaru
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czonkowo-cytrynowy pstrąg z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czonkowocytrynowy-pstrag-z-parowaru3-2.jpg)
![Krok 2 - Czonkowo-cytrynowy pstrąg z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czonkowocytrynowy-pstrag-z-parowaru2-2.jpg)
![Krok 3 - Czonkowo-cytrynowy pstrąg z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czonkowocytrynowy-pstrag-z-parowaru1-2.jpg)
![Krok 4 - Czonkowo-cytrynowy pstrąg z parowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czonkowocytrynowy-pstrag-z-parowaru0-2.jpg)
pstrąg | 4 sztuk |
cytryna | 32 plastry |
sok z połowy cytryny | 1 sztuka |
czosnek | 4 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
oliwa | 50 ml |
koperek | 1/2 pęczka |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: