Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowa łopatka z szynkowaru
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czosnkowa łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowa-lopatka-z-szynkowaru1-2.jpg)
![Krok 2 - Czosnkowa łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowa-lopatka-z-szynkowaru2-2.jpg)
![Krok 3 - Czosnkowa łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowa-lopatka-z-szynkowaru3-2.jpg)
![Krok 4 - Czosnkowa łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowa-lopatka-z-szynkowaru4-2.jpg)
![Krok 5 - Czosnkowa łopatka z szynkowaru foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowa-lopatka-z-szynkowaru5-2.jpg)
łopatka bez kości | 700 g |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
czosnek | 2-3 ząbki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/3 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: