Przepis i sposób przygotowania na: Czosnkowo - ziołowe bagietki.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Czosnkowo - ziołowe bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowo-ziolowe-bagietki.1-2.jpg)
![Krok 2 - Czosnkowo - ziołowe bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowo-ziolowe-bagietki.2-2.jpg)
![Krok 3 - Czosnkowo - ziołowe bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowo-ziolowe-bagietki.3-2.jpg)
![Krok 4 - Czosnkowo - ziołowe bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowo-ziolowe-bagietki.4-2.jpg)
![Krok 5 - Czosnkowo - ziołowe bagietki. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/czosnkowo-ziolowe-bagietki.5-2.jpg)
drożdże świeże | 5 dag |
cukier | 2 łyżeczki |
mleko ciepłe | pół szklanki |
woda ciepła | pół szklanki |
sól | 1 mała łyżeczka |
mąka pszenna | 3 szklanki |
jajko | 1 sztuka |
olej | 3 łyżki |
czosnek | 4 duże ząbki |
masło miękkie | 4 łyżki |
czubrica zielona | 2 łyżeczki |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: