Przepis i sposób przygotowania na: De volaille z fetą i suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
![Krok 1 - De volaille z fetą i suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-feta-i-suszonymi-pomidorami1-2.jpg)
![Krok 2 - De volaille z fetą i suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-feta-i-suszonymi-pomidorami2-2.jpg)
![Krok 3 - De volaille z fetą i suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-feta-i-suszonymi-pomidorami3-2.jpg)
![Krok 4 - De volaille z fetą i suszonymi pomidorami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/de-volaille-z-feta-i-suszonymi-pomidorami0-2.jpg)
pierś z kurczaka | 4 szt |
feta | 1/2 opak |
suszone pomidory | 1/2 słoiczka |
czosnek | 4 ząbki |
pieprz czarny | 1 łyżeczka |
jajko | 2 szt |
mąka | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: