Przepis i sposób przygotowania na: DELIKATNE DROBIOWE PALUCHY W BIAŁYM SOSIE
Kroki postępowania
![Krok 1 - DELIKATNE DROBIOWE PALUCHY W BIAŁYM SOSIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delikatne-drobiowe-paluchy-w-bialym-sosie1-2.jpg)
![Krok 2 - DELIKATNE DROBIOWE PALUCHY W BIAŁYM SOSIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delikatne-drobiowe-paluchy-w-bialym-sosie3-2.jpg)
![Krok 3 - DELIKATNE DROBIOWE PALUCHY W BIAŁYM SOSIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delikatne-drobiowe-paluchy-w-bialym-sosie2-2.jpg)
![Krok 4 - DELIKATNE DROBIOWE PALUCHY W BIAŁYM SOSIE foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/delikatne-drobiowe-paluchy-w-bialym-sosie0-2.jpg)
mięso mielone z indyka | 600 gram |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
śmietana 18-procentowa | 1/2 szklanki |
mąka pszenna | 1 łyżeczka |
bulion drobiowy | 750 ml |
sól | |
Natka pietruszki suszona Prymat | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: