Składniki:
spody do babeczek | 24 szt. |
budyń waniliowy | 1 szt. |
mleko | 200 m |
masło | 1/2 kostki |
cukier | 4 łyzki |
konfitura wiśniowa | 1 słoik |
galaretka brzoskwiniowa | 1 op. |
banan | 2 szt. |
winogrona | 24 szt. |
spody do babeczek | 24 szt. |
budyń waniliowy | 1 szt. |
mleko | 200 m |
masło | 1/2 kostki |
cukier | 4 łyzki |
konfitura wiśniowa | 1 słoik |
galaretka brzoskwiniowa | 1 op. |
banan | 2 szt. |
winogrona | 24 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: