Przepis i sposób przygotowania na: Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-mango-mascarpone-i-prazonymi-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-mango-mascarpone-i-prazonymi-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Deser z mango, mascarpone i prażonymi migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/deser-z-mango-mascarpone-i-prazonymi-migdalami3-2.jpg)
śmietana 30% | 250 ml |
cukier puder | 1 łyżka |
serek mascarpone | 100 g |
mango | 1 szt |
płatki migdałowe | 50 g |
biszkopty okrągłe | 15 szt |
zaparzona mocna kawa | 150 ml |
rurki wafelkowe |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: