Przepis i sposób przygotowania na: Devolay z pieczarkami i żółtym serem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Devolay z pieczarkami i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-pieczarkami-i-zoltym-serem1-2.jpg)
![Krok 2 - Devolay z pieczarkami i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-pieczarkami-i-zoltym-serem2-2.jpg)
![Krok 3 - Devolay z pieczarkami i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-pieczarkami-i-zoltym-serem3-2.jpg)
![Krok 4 - Devolay z pieczarkami i żółtym serem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/devolay-z-pieczarkami-i-zoltym-serem4-2.jpg)
schab bez kości | 6 porcji |
pieczarki | 100 g |
ser żółty | 100 g |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 6 łyżek |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: