Przepis i sposób przygotowania na: Diabollo pierogollo
Kroki postępowania
![Krok 1 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo8-2.jpg)
![Krok 2 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo5-2.jpg)
![Krok 3 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo6-2.jpg)
![Krok 4 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo1-2.jpg)
![Krok 5 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo2-2.jpg)
![Krok 6 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo3-2.jpg)
![Krok 7 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo7-2.jpg)
![Krok 8 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo4-2.jpg)
![Krok 9 - Diabollo pierogollo foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/diabollo-pierogollo0-2.jpg)
Ciasto pierogowe | |
mąka pszenna | 4 szklanki |
woda | 1 szklanki |
sól | 1/2 łyżeczki |
jajko | 1 |
farsz do pierogów | |
mięso mielone | 50 dag |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
papryczki jalapeno | kilka kawałków |
sól do smaku | |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: