Przepis i sposób przygotowania na: Domowa pasztetowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowa pasztetowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-pasztetowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowa pasztetowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-pasztetowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowa pasztetowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-pasztetowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowa pasztetowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-pasztetowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowa pasztetowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowa-pasztetowa5-2.jpg)
podgardle surowe | 1,5 kg |
boczek surowy | 1,5 kg |
wątróbka | 1,5` kg (wieprzowa) |
sól i pieprz | 1 do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 sztuki |
ziele angielskie | 5 sztuk |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | 1 szczypta |
czosnek | 6 ząbków |
cebula | 3 sztuki |
smalec | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: