Przepis i sposób przygotowania na: Domowe kebaby
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby5-2.jpg)
![Krok 6 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby6-2.jpg)
![Krok 7 - Domowe kebaby foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-kebaby7-2.jpg)
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 500 g |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
przyprawa kebab- gyros Prymat | |
Czosnek suszony Prymat |
cebula | 1 szt |
pomidor | 1 szt |
Cebulka smażona Prymat | |
kapusta pekińska | |
ogórek zielony | 1 szt |
bułki | 6 szt |
koncentrat pomidorowy | 200 g |
śmietana 18 proc | 200 g |
Czosnek suszony Prymat | |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
cukier | szczypta |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
oregano |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: