Przepis i sposób przygotowania na: Domowe krakersy gryczane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe krakersy gryczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-krakersy-gryczane1-2.jpg)
Możemy dodać sól.
Ponieważ staramy się ograniczać spożycie soli nie dodałam dużej ilości.
![Krok 2 - Domowe krakersy gryczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-krakersy-gryczane2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe krakersy gryczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-krakersy-gryczane3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowe krakersy gryczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-krakersy-gryczane4-2.jpg)
![Krok 5 - Domowe krakersy gryczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-krakersy-gryczane5-2.jpg)
Wspaniale smakują z sosem czosnkowym jogurtowym.
Smacznego :)
![Krok 6 - Domowe krakersy gryczane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-krakersy-gryczane6-2.jpg)
mąka gryczana | 1,5 szklanka |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
czosnek | 2 ząbek |
jajko | 1 |
sól | |
pieprz | |
Majeranek suszony Prymat | |
tymianek | |
woda letnia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: