Przepis i sposób przygotowania na: Domowe Raffaello bez pieczenia
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowe Raffaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-raffaello-bez-pieczenia1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowe Raffaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-raffaello-bez-pieczenia2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowe Raffaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-raffaello-bez-pieczenia3-2.jpg)
Wstawiam na minimum 3h do lodówki.
(najczęściej zostawiam ciasto w lodówce na całą noc)
![Krok 4 - Domowe Raffaello bez pieczenia foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-raffaello-bez-pieczenia4-2.jpg)
herbatniki | 36 szt - duże herbatniki |
mleko 3,2% | 900 ml |
pudding smakowy | 2 opakowania - waniliowy |
żółtko jajek | 2 szt |
cukier | 4-5 łyżek |
wiórki kokosowe | 200-250 g |
masło | 300-340 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: