Przepis i sposób przygotowania na: domowe zapiekanki
Kroki postępowania
![Krok 1 - domowe zapiekanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-zapiekanki11-2.jpg)
![Krok 2 - domowe zapiekanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-zapiekanki12-2.jpg)
![Krok 3 - domowe zapiekanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-zapiekanki13-2.jpg)
![Krok 4 - domowe zapiekanki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowe-zapiekanki14-2.jpg)
bagietka | 2 szt. |
cebula biała | 3 szt. |
pieczarki | 70 dag |
papryka czerwona | 2 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
Bazylia suszona Prymat | 2 łyzki |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | |
Sól ziołowa jodowana Prymat | |
olej do smażenia | |
kiełbasa śląska | 4 laski |
cukier | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: