Przepis i sposób przygotowania na: Domowy bigos na kiełbasie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy bigos na kiełbasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-bigos-na-kielbasie5-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy bigos na kiełbasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-bigos-na-kielbasie2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowy bigos na kiełbasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-bigos-na-kielbasie3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy bigos na kiełbasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-bigos-na-kielbasie4-2.jpg)
Można podawać w tym samym dniu, ale stara szkoła mówi, że najlepszy bigos to taki, który przygotowuje się cały tydzień.
![Krok 5 - Domowy bigos na kiełbasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-bigos-na-kielbasie1-2.jpg)
![Krok 6 - Domowy bigos na kiełbasie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-bigos-na-kielbasie0-2.jpg)
kapusta biała | 1 główka |
kiełbasa | 2 sztuki |
koncentrat pomidorowy | 1 słoiczek |
ziele angielskie | 6 kulek |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 listki |
sól | 1 łyżeczka |
pieprz | 1 łyżeczka |
cebula biała | 2 sztuki |
kapusta biała | 500 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: