Przepis i sposób przygotowania na: Domowy pasztet
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet43-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet44-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet41-2.jpg)
![Krok 5 - Domowy pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet42-2.jpg)
![Krok 6 - Domowy pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet40-2.jpg)
Doskonale smakuje na kanapkach z musztardą.
![Krok 7 - Domowy pasztet foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pasztet39-2.jpg)
drób | 20 dag |
wołowina | 20 dag |
boczek | 20 dag |
wieprzowina | 20 dag |
jagnięcina | 20 dag |
wątróbka | 15 dag |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
jajko | 2 szt |
sól | |
pieprz | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt |
ziele angielskie | 5 szt |
bułka czerstwa | 2 szt |
masło | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Owoc jałowca cały Prymat | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: