Przepis i sposób przygotowania na: Domowy, pieczony boczek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy, pieczony boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pieczony-boczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy, pieczony boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pieczony-boczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Domowy, pieczony boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pieczony-boczek3-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy, pieczony boczek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-pieczony-boczek4-2.jpg)
boczek | 1-1,2 kg |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 1/2 łyżki |
sól | 1 łyżeczka |
ziele angielskie | 5-6 ziarenek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
czosnek | 2-3 ząbki |
woda | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: