Przepis i sposób przygotowania na: Domowy serek topiony
Kroki postępowania
![Krok 1 - Domowy serek topiony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-serek-topiony10-2.jpg)
![Krok 2 - Domowy serek topiony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-serek-topiony11-2.jpg)
![Krok 3 - Domowy serek topiony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-serek-topiony12-2.jpg)
![Krok 4 - Domowy serek topiony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-serek-topiony13-2.jpg)
![Krok 5 - Domowy serek topiony foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/domowy-serek-topiony14-2.jpg)
twaróg | 250 gram |
masło | 100 gram |
żółtko jajek | |
śmietana | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
koperek | |
Czarnuszka nasiona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: