Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II odc. 4, Wołowina po chińsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II odc. 4, Wołowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-4-wolowina-po-chinsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku II odc. 4, Wołowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-4-wolowina-po-chinsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku II odc. 4, Wołowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-4-wolowina-po-chinsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku II odc. 4, Wołowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-4-wolowina-po-chinsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Doradca Smaku II odc. 4, Wołowina po chińsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-4-wolowina-po-chinsku5-2.jpg)
polędwica wołowa | 400 g |
kapusta pekińska | 1 szt. (średnia) |
por | 1 szt. |
papryka zielona | 1 szt. |
kiełki sojowe | 50 g |
Kardamon mielony Prymat | |
soja | 15 ml (jasna) |
ocet ryżowy | 20 ml |
olej | |
olej sezamowy | 20 ml |
Imbir mielony Prymat | |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: