Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-23-wolowina-w-sosie-chrzanowym1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-23-wolowina-w-sosie-chrzanowym2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-23-wolowina-w-sosie-chrzanowym3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-23-wolowina-w-sosie-chrzanowym4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-23-wolowina-w-sosie-chrzanowym5-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku II, odc. 23: Wołowina w sosie chrzanowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-ii-odc.-23-wolowina-w-sosie-chrzanowym6-2.png)
polędwica wołowa | 200 g |
chrzan tarty | 1 łyżka |
cebula | 1 szt. |
pieczarki | 100 g |
rosół warzywny | 250 ml |
śmietana 18-procentowa | 200 ml |
oliwa | 20 ml |
Goździki całe Prymat | |
Kolendra cała Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: