Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-16-stek-z-gesi-w-sosie-porto-z-grzybami1-2.png)
![Krok 2 - Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-16-stek-z-gesi-w-sosie-porto-z-grzybami2-2.png)
![Krok 3 - Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-16-stek-z-gesi-w-sosie-porto-z-grzybami3-2.png)
![Krok 4 - Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-16-stek-z-gesi-w-sosie-porto-z-grzybami4-2.png)
![Krok 5 - Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-16-stek-z-gesi-w-sosie-porto-z-grzybami5-2.png)
![Krok 6 - Doradca Smaku, odc. 16: Stek z gęsi w sosie porto z grzybami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-odc.-16-stek-z-gesi-w-sosie-porto-z-grzybami6-2.png)
gęś | 2 piersi |
porto | 70 ml |
borowiki suszone | 50 g |
masło | 100 g |
olej do smażenia | |
rosół z kury | 300 ml |
szalotka | 2 szt. |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Kminek cały Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: