Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VII: Pieczony łosoś z ratatouille, odc. 8
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VII: Pieczony łosoś z ratatouille, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczony-losos-z-ratatouille-odc.-81-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VII: Pieczony łosoś z ratatouille, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczony-losos-z-ratatouille-odc.-82-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VII: Pieczony łosoś z ratatouille, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczony-losos-z-ratatouille-odc.-83-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VII: Pieczony łosoś z ratatouille, odc. 8 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-vii-pieczony-losos-z-ratatouille-odc.-84-2.jpg)
filet z łososia | 900 g |
pomidory malinowe | 2 sztuki |
papryka | 1 sztuka |
cebula biała | 2 sztuki |
cukinia | 1 sztuka |
bakłażan | 1 sztuka |
białe wino | 30 ml |
śmietana 30% | 100 ml |
masło | |
olej | |
krem chrzanowy Smak | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
cząber | |
estragon | |
bazylia świeża | do dekoracji |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny Prymat w młynku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: