Przepis i sposób przygotowania na: Dorsz na parze i puree z batatów
Kroki postępowania
![Krok 1 - Dorsz na parze i puree z batatów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-na-parze-i-puree-z-batatow1-2.jpg)
![Krok 2 - Dorsz na parze i puree z batatów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-na-parze-i-puree-z-batatow2-2.jpg)
![Krok 3 - Dorsz na parze i puree z batatów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-na-parze-i-puree-z-batatow3-2.jpg)
![Krok 4 - Dorsz na parze i puree z batatów foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/dorsz-na-parze-i-puree-z-batatow4-2.jpg)
filet z dorsza | 40 dag |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
batat | 2 szt |
masło | 3 dag |
mleko | 5 łyż |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: